Úvodní strana Aktuality Archiv aktualit 2014/2015 Ocenění žáků starostou města 2015

Ocenění žáků starostou města 2015

Ocenění žáků ZŠ Bratří Čapků starostou města

V úterý 23. 6. 2015 Petr Hájek, starosta města Ústí nad Orlicí, předal ceny Comenia vybraným žákům ústeckých základních škol. Mezi oceněnými byli i žáci a žákyně ZŠ Bratří Čapků: Klára Hrnčířová a Tereza Dokoupilová za výborné školní úspěchy a reprezentaci školy, Pavel Junek za výborné školní úspěchy a výraznou pomoc při propagaci školy.

Dále bylo oceněno družstvo dívek ve složení Iva Skalická, Kamila Vaňousová, Kateřina Hrdinová, Marta Pirklová a Nela Beranová za vynikající sportovní úspěch v republikovém finále atletického čtyřboje v Opavě, kde se umístily na pěkném 4. místě hned za školami se sportovním zaměřením.

Významnou událostí bylo také předávání certifikátů žákům, kteří úspěšně složili mezinárodní Cambridge zkoušky úrovně KET a PET. Tento projekt, který vedl autorizovaný partner Evropského centra jazykových zkoušek Mgr. Milan Pošepný, probíhal ve spolupráci se ZŠ Bratří Čapků a ZŠ Komenského z Ústí nad Orlicí a byl doplněn o studenty gymnázií a středních škol. Z naší školy osvědčení získali Gabriela Čtrnáctová, Veronika Fajtová, Kateřina Kunová, Milan Pošepný a Matouš Zachař.

Všem oceněným gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Rychlé odkazy